Image module

SMARTSHOP

Welkom bij House Of Smart, de grootste en beste Smartshop in Eindhoven. Van krachtige psychedelische middelen tot natuurlijke opwekkende en ontspannende producten, we hebben voor elke klant wat wils.

Of je nu voorbereidingen treft voor een memorabel stapavondje, of een ontspannen avondje op de bank, je vindt bij ons alles wat je daarvoor nodig hebt, waaronder supplementen en kruiden.

Hieronder volgt een lijst van onze bestsellers. Voor meer informatie, of om ons volledige assortiment te bewonderen, kun je contact met ons opnemen, of vandaag nog onze winkel bezoeken. Goeie trip alvast!

KANNA (SCELETIUM TORTUOSUM)

Kanna (ook wel channa of kougoed genaamd) is een plant die tot de succulenten behoort en oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. Als traditioneel medicijn kan kanna gebruikt worden om buikpijn te verminderen, hongergevoelens te beteugelen en je stemming te verbeteren.

Het bevat een grote reeks psychoactieve indole alkaloïden, zoals mesembrine en mesembrenone. Kanna wordt daarom vaak in kleine hoeveelheden gebruikt om euforie en prikkelingen te veroorzaken. En voor ontspanning en kalmering wordt het geconsumeerd in hogere doses.

Onlangs heeft kanna veel aandacht gekregen als een mogelijke behandeling voor depressies en angst. Sommige onderzoeken laten zien dat de belangrijkste actieve verbindingen positieve resultaten kunnen bewerkstelligen bij patiënten die aan deze aandoeningen lijden. Toch is er veel meer diepgaand onderzoek nodig om deze bevindingen te kunnen bevestigen.

SALVIA DIVINORUM

Salvia divinorum is een psychoactieve plant, afkomstig uit Oaxaca in Mexico. Daar groeit het onder schaduwrijke, vochtige omstandigheden. Het wordt al eeuwen gebruikt door sjamanen voor het opwekken van visioenen en andere geestverruimende bewustzijnstoestanden.

Het belangrijkste actieve ingrediënt in salvia is salvinorine A; een krachtige opioïde. De sjamanen maakten er van oudsher een extract van, getrokken van de bladeren van de plant. Maar doorgaans wordt het ofwel gerookt, gekauwd, of tot een tinctuur verwerkt.

Salvia veroorzaakt een heftige staat van bewustzijnsverruiming en een sterk euforisch gevoel. Veel gebruikers maken melding van onbedaarlijke lachaanvallen, diepzinnige herinneringen, visioenen en bewegingssensaties.

Image module

KRATOM (MITRAGYNA SPECIOSA)

Kratom wordt gemaakt van een tropische boom; de Mitragyna speciosa die voorkomt in Zuidoost-Azië. Hij is verwant aan de koffieplant. Mitragyna speciosa wordt al duizenden jaren als traditioneel medicijn gebruikt in Maleisië, Myanmar, Papoea-Nieuw-Guinea, Thailand en Indonesië.

Net als kanna treedt kratom in een kleine dosis op als stimulerend middel waarbij het euforische en opwekkende effecten veroorzaakt. In hogere doses werkt het echter sterk kalmerend met een effect dat aan opium doen denken. De boom bevat meer dan 25 verschillende actieve verbindingen, maar men vermoedt dat de twee belangrijkste psychoactieve ingrediënten mitragynine en 7-hydroxymitragynine zijn.

CEBIL (ANADENANTHERA COLUBRINA)

Cebil (ook wel vilca genoemd) is een boom die voorkomt in de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Bolivia, Brazilië, Ecuador, Paraguay, Peru, Cuba en op het prachtige eiland Mauritius. Net als andere natuurlijke psychedelica kent cebil een grote geschiedenis als traditioneel medicijn bij de inheemse bevolking van deze gebieden.

De cebil-boom produceert zaaddozen die zwarte zaden/bonen bevatten. Die dienen geroosterd en tot poeder vermalen te worden. Hierna wordt het met natriumcarbonaat en water vermengd om er een snuifmiddel van te maken. Dit kan sterke hallucinaties veroorzaken omdat het bufotenine en DMT bevat.

Wil je meer weten over onze fantastische producten, neem dan telefonisch, per e-mail, of via de bekende sociale media contact met ons op. We vinden het ook gezellig als je langskomt in onze winkel!

Image module