Image module

SHROOMHOP

Welkom in de Shroomshop van House Of Smart! Hieronder vind je een handige lijst, waarin al onze truffels en paddenstoelen-producten staan, zoals kweeksets, accessoires en nog veel meer.

Wij van House Of Smart vinden het erg belangrijk dat we onze klanten alleen producten van de hoogste kwaliteit leveren. En dat geldt ook voor onze Shroomshop. We hebben de beste truffels en paddo-kits op voorraad, van betrouwbare leveranciers, zoals Mush Magic, Mush Mush en vele andere.

Als je wilt genieten van een snelle, psychedelische trip, dan raden we je aan een kijkje te nemen in ons assortiment magische truffels. De Psilocybe Mexicana, Pajaritos, Mokum en Fantasia zijn allemaal populaire variëteiten van gemiddelde intensiteit. Daarmee zijn ze geschikt voor zowel beginners als voor ervaren truffel-enthousiastelingen.

Als je een meer intense trip wilt, dan zijn de Psilocybe Atlantis, Pandora of zelfs de Valhalla zeker de moeite waard. Deze krachtige soorten staan erom bekend dat ze sterke effecten produceren, die lang aanhouden en extreem verhelderend zijn.

Een aantal andere, populaire truffelsoorten uit ons assortiment:

• Ecuador: van oorsprong afkomstig uit de Andesregio van Ecuador, is deze paddenstoelsoort heel erg resistent, waardoor het een populaire optie is voor nieuwe kwekers.

• Golden Teacher: Golden Teacher maakte zijn debuut in de jaren 80 en is sindsdien een klassieke paddenstoelsoort geworden waar psychonauten van over de hele wereld van genieten.

• Hawaiian: Psilocybe cubensis Hawaiian is een andere resistente soort, die grote paddenstoelen produceert met extra potentie.

Als je echter wilt proberen om je eigen psychedelische paddenstoelen te kweken, bekijk dan onze kweeksets en accessoires, zoals die van Mush Mush.

De sets zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Ze bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen paddenstoelentuin te beginnen, gewoon thuis. Onze bestverkochte sets zijn de exemplaren die Psilocybe cubensis B+ bevatten; een populaire paddenstoel die bekend staat om zijn kracht en omvang. Maar we hebben ook paddo-kits met andere variëteiten, waaronder Mexicana, Moby Dick en nog vele andere.

Image module

Al onze sets zijn leverbaar in verschillende maten, maar ze produceren allemaal meerdere oogsten. Ze bevatten ieder een groeimedium (meestal 100% mycelium) en een groeizak. Als je de verpakking opent, plaats je simpelweg het medium in de zak. Daarbij moet je het regelmatig besproeien. Binnen enkele weken wordt je beloond met grote, krachtige paddenstoelen. En daarvan kun je op dezelfde manier genieten als van elke gewone paddenstoel.

Naast de kweeksets heeft onze Shroomshop ook een ruim assortiment andere, paddenstoelengerelateerde accessoires. We hebben werkelijk alles; kweekbenodigdheden, zoals sporenspuiten, prints, hittematten, groeizakken en nog veel meer. Als je van plan bent om je eigen voorraad paddenstoelen thuis te kweken, dan kun je ervan op aan dat we alle materialen hebben die je nodig hebt.

Wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail, sociale media of kom langs in onze winkel!

Image module
Image module
Image module
Image module