Image module

SEEDSHOP

Welkom in de House Of Smart Seedshop. Hieronder zie je een catalogus met de beschikbare zaden in onze store, waaronder feminized, autoflowering en medicinale cannabissoorten.

Bij HOS scheppen we er eer en plezier in cannabisliefhebbers te helpen om de beste genetica van de meest betrouwbare zadenbanken ter wereld te vinden. Daarom is onze cataloguslijst door ons team met zorg en aandacht samengesteld. Zo heb je de keus uit een selectie van wat wij beschouwen als de allerbeste zaden die er op de markt zijn.

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende sativa, een ontspannende indica, of een goed gebalanceerde kruising, we garanderen je dat je hieronder vindt wat je zoekt. We verkopen tevens een reeks autoflowering en medicinale soorten, alsmede feminized en gewone zaden.

Ons team biedt jaren van gecombineerde ervaring in het kweken en onderzoeken van cannabis. Al onze teamleden zijn speciaal opgeleid. Zo kunnen ze je helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de beste soort om aan je tuintje toe te voegen.

Als het om cannabiszaden gaat, zijn fantastische genetische eigenschappen de basis voor een succesvolle oogst. Daarom hebben we ervoor gekozen alleen zaden van gerespecteerde, bekende zadenbanken in ons assortiment op te nemen. Dat zijn onder meer:

• Dinafem • Dutch Passion • Barney’s Farm • Sweet Seeds • Royal Queen Seeds • DNA … en nog vele andere!

De selectie zaden die we aanbieden bij HOS bestaat uit de meest geliefde en legendarische soorten. Enkele zeer gewilde variëteiten die we momenteel in huis hebben, zijn:

• Cheese (Dinafem): de Cheese cannabis variëteiten verschenen voor het eerst in de jaren ’80 in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag zijn alle cannabisconnaisseurs ter wereld er verzot op. Deze uitstekende Cheese variëteit is veredeld door de experts van Dinafem. Ze bevat de legendarische geur, smaak en effecten van een klassieke Cheese soort.

• Royal Gorilla (Royal Queen Seeds): Royal Gorilla is een extreem potente kruising waarvan het THC-gehalte wel kan oplopen tot 27%. De effecten zijn sterk en houden lang aan. Toch is ze prettig in balans en veroorzaakt ze zowel een stimulerende cerebrale high als een licht fysieke ontspanning.

Image module

• Pineapple Express Auto (Barney’s Farm): Pineapple Express is een klassieke cannabissoort en deze autoflowering versie van Barney’s Farm is een fantastisch, compact alternatief voor binnenkwekers. Eigenlijk voor iedereen die beschikt over een beperkte ruimte. Het THC-gehalte ligt tussen de 12-15% en daarmee is deze soort goed in balans en veroorzaakt ze een weldadige ontspanning.

• White Widow (Royal Queen Seeds): als we het over klassieke cannabissoorten hebben, hoort daar natuurlijk ook de fantastische White Widow bij. Deze versie van RQS is een bestseller die geliefd is vanwege de sterke effecten, fantastische geuren en smaak en de stabiliteit.

Bij HOS zijn we zeer gepassioneerd als het om wiet gaat. Daarom is ons doel om gepassioneerde kwekers, zoals jij, te voorzien van een betrouwbaar adres voor de beste genetica van de wereld.

De soorten en variëteiten die we hierboven genoemd hebben, zijn slechts enkele van de bestsellers die we in huis hebben. In onze Seedshop zijn tal van andere zaden van andere zadenbanken te koop. Neem dus contact met ons op of loop binnen in onze winkel en bekijk alle fantastische zaden die we in onze collectie hebben.

Veel kweekplezier!

Hotspot image
Hotspot image